Nieuws

Uniek Zorg traysetting concept van Qwien!

Qwien Traysetting pictureTijdens de beurs “Welkom in de Zorg” gaat Qwien een uniek Zorg traysetting concept uit de doeken doen. Het is zelfs zo uniek, dat er nog niet eens een naam voor bedacht is!

Wij laten ons graag inspireren door uw input om het concept net zo goed te laten klinken als dat het eruit ziet.
De Zorg traysetting is in nauwe samenwerking met diverse partijen ontwikkeld en kan bijvoorbeeld worden ingezet in ziekenhuizen, intramurale ouderenzorg en serviceflats. Maar er zullen vast nog vele andere toepassingen voor gevonden worden.

Wij nodigen u van harte uit om dit concept op onze stand te komen bekijken en u te verbazen over de toepassingen. Wij van Qwien zijn ervan overtuigd dat dit een ommekeer gaat worden in maaltijdsystemen.

The QWIEN off the Cups!!

Qwien cupzUw beker bedrukt met uw eigen logo

Of je het nu een beker, cup of verpakking noemt; Wij vinden dat het meer is dan alleen een gebruiksvoorwerp. Een cup is een product dat de merknaam of boodschap van een bedrijf kan dragen en bijvoorbeeld de naamsbekendheid een flinke boost kan geven.

Laten we het eens even voor u schetsen:

Gemiddeld staat u 7 minuten, dus 420 seconden, met een koffiebeker in uw handen. Dit betekent dat de exposure van de boodschap 420 seconden is. Het gemiddelde exposure van een advertentie in een tijdschrift is ongeveer 5 seconden. Voor 1 persoon is de exposure dus 84 keer zo hoog. Daar komt bij dat deze persoon met de cup ook nog langs 6 andere personen loopt.

Daarom levert Qwien bekers van hoge en duurzame kwaliteit met daarop uw unieke boodschap.

Omdat we weten dat u snel wilt schakelen en uw boodschap nog wel eens kan veranderen, kunnen wij kleine en middelgrote oplages binnen heel korte tijd leveren.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via onze website www.qwien.nl of bel direct met nummer 072-582 33 03

Braspa en Qwien ontzorgen

welkom in de zorgBraspa en Qwien zijn een unieke samenwerking aangegaan om u te ontzorgen in alles. Braspa is al ruim twintig jaar hét adres voor al uw verzorgingsproducten, maaltijden, boodschappen, reinigings- en huishoudelijke artikelen. Qwien heeft het grootste assortiment disposables en non-food. Samen bundelen zij hun krachten om u op allerlei vlakken te ontzorgen wat u bovendien een aanzienlijke besparing in uw kosten op kan leveren.

Braspa en Qwien zijn daarmee dé totaalleverancier voor de zorg en bieden u

• Enorme keuzevrijheid in producten en merken
• Optimale (persoonlijke) aandacht en ondersteuning
• Maatwerk in administratie en rapportage
• Efficiënter magazijnbeheer
• Snelle en fijnmazige uitlevering
• Gemak en forse ketenbesparing

Maak kennis met Braspa en Qwien tijdens Welkom in de Zorg op 6 en 7 april 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij staan voor u klaar op stand 3.C038.

UNIEK: de kleurrijke composteerbare keukendoeken van Qwien!

Qwien towel napkinsVoor iedereen die in een keuken werkzaam is introduceren we vanaf nu een composteerbare keukendoeken! De binnenzijde van de doeken is gemaakt van fleece, is erg stevig en verkrijgbaar in vele dessins en unikleuren. De belangrijkste andere voordelen van deze keukendoeken zijn dat ze bovendien zeer prettig aanvoelen en erg gemakkelijk te vouwen zijn. Ze zijn bijna niet van echte stoffen keukendoeken te onderscheiden. Daarnaast hebben ze een meer dan uitstekende absorberende werking waardoor u ze in kunt zetten voor bijna elk doel in de keuken of restaurant.

Wat tegenwoordig erg belangrijk is, is dat het goed voor het milieu moet zijn. En geen zorg, de keukendoeken van Qwien zijn zeer milieubewust.

De keukendoeken zijn leverbaar in de kleuren blauw, rood en grijs en zitten in een verpakking per 250 stuks. Tot slot kunnen we melden dat de keukendoeken ook te bedrukken zijn met bijvoorbeeld uw eigen logo.

Kom ze bezichtigen op onze stand 03C038. Eerst een sample aanvragen? Vul daarvoor het aanvraagformulier in op onze website.

 

Qwien en Braspa op Welkom in de Zorg beurs 2016

welkom in de zorgDé totaalleverancier voor werkelijk alle wegwerpproducten en alle branches: horeca, industrie, zorg, overheid, facility, vervoer, detailhandel en wederverkopers.

You name it, we’ve got it!

Op 6 en 7 april 2016 staan Qwien en Braspa samen op de Welkom in de zorg in de Jaarbeurs te Utrecht. Kom even met ons kennismaken en ons enorme aanbod bekijken. We zijn ervan overtuigd dat we iets voor u kunnen betekenen. De Welkom in de Zorg beurs is het meest complete platform voor gastvrijheid in de zorg. Streeft ook uw organisatie naar onderscheidende zorg en optimale cliënttevredenheid? Ontmoet uw collega-zorgprofessionals en ontdek alle facetten van gastvrijheid, keuzevrijheid en beleving tijdens Welkom in de zorg 2016.

 

Feel green servet van Qwien

Feel green servetHet Feel Green servet is het meest geschikte en respectvolle servet voor het milieu. De grondstoffen die worden gebruikt voor het maken van dit Feel Green servet zijn gerecycled of worden gekozen uit grondstoffen die het milieu zo min mogelijk belasten.

Ze zijn 100% recycle- en composteerbaar en worden bedrukt met een compostable inkt. De ecologische servetten worden wereldwijd gebruikt en zijn een groot succes in Amerika. Het Feel Green servet is verkrijgbaar via Qwien. Via onze website kunt u samples aanvragen of onze stand bezoeken in de Jaarbeurs op 6 en 7 april.

 

 

Qwien Clever Bags

Qwien clever bagKent u dit verschijnsel? Of u even de koffie wil halen. Voor collega’s, onderweg of in het ziekenhuis. De bekertjes zijn vaak erg heet en dan is het lastig vasthouden. Maar met de Qwien Clever bags is dat verleden tijd! U hebt met recht uw handen vrij en kan meteen meerdere bekertjes warme vloeistof vervoeren zonder uw handen te verbranden of te morsen op uw kleding.

De Clever bag wordt langs de scheurrand los gehaald, zitten per 2 bags aan elkaar en zijn direct gereed om gebruikt te worden. Het unieke design is doordacht en zeer praktisch in gebruik. Het artikelnummer van dit mooie product is 172528 en zitten per 1000 stuks verpakt. Het formaat van de Clever bag is 350 x 270 mm met een inhoud van 1.4 ltr.

 

Binnenkort meer nieuws van Qwien!